Groentetas

Duinzilt teelt met aandacht voor natuur en landschap, dichtbij huis en zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen. Naast alledaagse groenten groeien er ook groenten die meer bijzonder zijn, bijvoorbeeld omdat ze een zoute ‘bite’ hebben zoals Nieuw-Zeelandse spinazie of er gewoon mooi uitzien zoals de Chioggiabiet.
Dankzij u als abonnee gaan de zorg voor het landschap en de zorg voor diversiteit en smaak prima samen.

Vers
Vanaf april tot oktober is de groentetas wekelijks gevuld met verse groenten. De groenten worden op donderdag en vrijdag geoogst en gaan rechtstreeks in de tas.

Gevarieerd
De tas is wekelijks gevuld met drie soorten groenten van het seizoen: een ‘kookgroente’ bijv. bloemkool of kroten, een ‘saladegroente’ bijv. raapstelen of bataviasla en een ‘bijzonderheid’ in de vorm van bijvoorbeeld radijs, kruiden, bosui of courgette. De inhoud van de tas is voldoende voor twee tot drie maaltijden voor twee personen. Voor een gezin met twee kinderen is de inhoud van de tas voldoende voor één tot twee maaltijden. U kunt vanzelfsprekend ook twee tassen afnemen.


Flexibel
U bepaalt zelf of u een tas ophaalt bij één van afhaalpunten. Wilt u zeker zijn van een tas dan kunt u zich aanmelden via groentetasbestellen@duinzilt.nl. Afmelden en een vakantie doorgeven kan ook via dit mailadres. Wanneer u bent aangemeld ontvangt u iedere donderdag de nieuwsbrief waarin de inhoud van de tas met bijpassende recepten staat.

Afhaaladressen
Iedere vrijdag vanaf 13.00 kan de groentetas op twee adressen afgehaald worden op de Duinoordseweg 37 (alleen op vrijdag) en bij Delideux aan het Dorpsplein 2c (op vrijdag en zaterdag) in Oostvoorne. 

Prijs
Voor een tas vol verse groenten betaald u € 6,50.Dit bedrag kunt u contant betalen of overmaken op NL81 ASNB 0942 8848 09. Voor losse groenten of aardbeien wordt de prijs apart vermeld.


Besteldirect!

Ons land
Ons land
Ons land
Het land van Duinzilt
Het land van Duinzilt
Het land van Duinzilt